Verwijder nu je tattoo bij The Art of Tattoo!

Ik had een tattoo laten zetten, 20 jaar geleden. Dronken op vakantie met vrienden, toen leek het een heel leuk idee, en was er een lange tijd ook wel erg blij mee. De tattoo was goed gelukt en ook de tattooshop was leuk ingericht. Maar tientallen jaren later word een dolfijntje toch wel erg kinderachtig als veertig jarige moeder. Toen mijn kinderen er grapjes over begonnen te maken besloot ik toch maar dat het tijd was om mijn tattoo te verwijderen. 

Zelf vond ik mijn tattoo ook echt verschrikkelijk, maar ik vond het toch altijd wel spannend. Mijn vriendin vertelde over de tattooshop The Art of Tattoo in Gouda. Zij had daar een piercing laten zetten en vertelde ook dat ze daar tattoos lieten verwijderen. Ze had positieve ervaringen met het personeel en was erg te spreken over The Art of Tattoo. Daarom ging ik maar eventjes langs. Het was erg leuk daar in Gouda.  

theartoftattoo.nl